Home › Forums › Uniform Swap & Sell › hi about topic
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
Todddof
GuestLooking forward to seeing what gets published next month, and a look at softregal extended that anticipation across the broader site, finding myself looking forward to a sites future content rather than just consuming its existing content is a stronger commitment level than I usually reach with new finds and this site triggered that.
Damonchumn
GuestStarted imagining how I would explain the topic to someone else after reading, and a look at pearlpantry2 gave me more material for that imagined explanation, content that improves my own ability to discuss a topic is content that has actually transferred knowledge rather than just decorating my screen for a few minutes.
fieryplay_fxMl
GuestSiedze tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przypadkiem, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Ja osobiscie siedze najczesciej na Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier natomiast kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Konto zrobilem w dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Mobilnie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.
LucianLox
GuestJeffOpela
GuestPass this along to anyone you know dealing with similar questions, the answers here are clear, and a stop at blog33movie adds even more useful material, this is the kind of resource that deserves to circulate widely rather than getting lost in the constant churn of new content online that buries good work daily.
-
AuthorPosts