Home › Forums › Uniform Swap & Sell › need help today
Gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Wybor gier w 888starz jest ogromny — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Bonus powitalny kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://peptidefactoryamerica.com/888-starz-app-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]888starz obrót bonusem[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Wplaty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — przeszla w niecala dobe.
Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.
© 82nd Sheffield (Chapeltown) Scout Group ('82nd Chapeltown Scouts'). Registered charity number: 524732.