Home › Forums › Uniform Swap & Sell › sophism right goal rings
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
fieryplay_uaMl
GuestGram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos skrobnac. Wpadlem na to z polecenia kolegi, jako ze mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Dobrze ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.
Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.
-
AuthorPosts