Home › Forums › Uniform Swap & Sell › will-o'-the-wisp allowable wealth aftermath
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
unichtozhenie klopov 398
Guestfieryplay_gjMl
GuestKlikam tu od wiosny, wiec chyba moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — gdzies kolo 3000 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Wyszukiwarka niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.
Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.
Mobilnie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.
-
AuthorPosts